Logo_de_spinberg

Supporter Cittaslow Westerwolde

Gemeente BO_Cittaslow Supporter_121008

Cittaslow heeft kwaliteit. Deze kwaliteit is onder andere zichtbaar in de leefomgeving, het landschap, het milieu, de infrastructuur, de gastvrijheid, de cultuurhistorie en de identiteit en worden door de gemeente, ondernemers, gebiedsorganisaties en inwoners in stand gehouden en versterkt. De Spinberg is supporter van Cittaslow! Cittaslow is meer dan een keurmerk voor de gemeentelijke organisatie. Het is een manier van denken en doen.

Supporters zijn ondernemers en organisaties die zich onderscheiden van anderen in hun branche. Zij ondersteunen de waarden van Cittaslow in hun eigen gemeente. Bij de uitvoering van al hun werkzaamheden is actief zichtbaar dat zij deze waarden als vanzelfsprekend onderschrijven en toepassen. Denk hierbij aan maatschappelijk verbeterend ondernemen, innovatie in duurzame technieken, maatschappelijk betrokken in de gemeenschap en betrekken van mensen met een sociale achterstand.

Een supporter is bevoegd om in haar marketing gebruik te maken van de logo’s van Cittaslow en de gemeente die haar heeft benoemd tot supporter. Iedere gemeente heeft een vergelijkbaar reglement hoe een aanvraag als supporter ingediend kan worden.